Een kraamcadeau van Buurvrouw en Buurvrouw is leuk om te krijgen. In de winkel in de Weverstraat vind je de mooiste baby artikelen. Of je nu kleertjes zoekt, of speelgoed, praktische cadeaus of verwenartikelen. En stel nu dat je zelf niet precies weet wat je zoekt, het advies in de winkel is goud waard:  gegarandeerd dat je met dat ene cadeau komt wat precies een schot in de roos is.

 

Maar als je geen tijd hebt om naar de winkel te komen, bel dan gerust. Of mail. Want juist het persoonlijke advies en het aftasten naar wat je zoekt maakt het zo leuk om de fijnste cadeauwinkel van Oosterbeek te zijn.

 

Op deze pagina tref je kraamcadeau suggesties aan. Dit is bedoeld als inspiratie, want het assortiment in te dynamisch en uitgebreid om volledig in beeld te brengen.. 

 

Heb je vragen: app, bel of mail gerust, we kunnen zo goed als alles organiseren en bezorgen.

De producten van Lilliputjen lenen zich heel goed als kraamcadeau. Uitstekende kwaliteit, uitdagende vormen en materialen, desgewenst een rammeltje of geluidje. En de karaktertjes zijn heel sprekend.

Praktische cadeaus zijn ook in ons assortiment te vinden. De mooiste artikelen die je als kraamouder niet snel voor jezelf zal kopen, maar des te leuker zijn om te krijgen. 

Kleertjes zijn altijd leuk om te geven, je wordt zo warm van die kleine maatjes. Buurvrouw en buurvrouw verkoopt kleding van de merken Cleassen's, Snooze Baby en Feetje. Er zijn vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar, alles is even leuk!

Verzilverde cadeaus geven is een traditie. In de winkel zijn spaarpotjes, tandendoosjes en besteksetjes in diverse thema's te krijgen.

De pasgeboren baby krijgt altijd knuffels, ze zijn ook zo zacht en lief, onweerstaanbaar. In de winkel hebben we knuffels in uiteenlopende maten en kleuren, traditionele konijntjes en beren maar ook exotische dieren. De knuffels zijn er ook als rammelaar of musical.

Wilt u een kraammand cadeau doen, dan kunnen we deze voor u samenstellen. Laat weten wat u wilt en wij stellen een prachtig pakket voor u samenstellen.  Wij hebben mooie mandjes en koffertjes in de winkel om te