Ik ben Anne Koopmans, 10 Jaar geleden wilde ik een nieuwe uitdaging: Een leuke winkel. Samen met mijn buurvrouw Christon ben ik gaan brainstormen. Wat is er nog niet in Oosterbeek? Waar is behoefte aan? En waar staan wij helemaal achter? 
Als gauw werd het idee geboren voor een mooie winkel met leuke cadeautjes voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
We wilden verantwoord, kwalitatief hoogwaardig en mooi speelgoed.
En dat alles ook nog eens heel mooi ingepakt.


Samen zijn we naar verschillende beurzen gegaan om ons te oriënteren en van al het moois dat we zagen werden we steeds enthousiaster. De naam voor de nieuwe winkel was al snel gevonden: Buurvrouw en Buurvrouw! Christon kreeg kort na de start van de winkel een nieuw baan.
Maar zes jaar geleden is buurvrouw Karin bij Buurvrouw en Buurvrouw komen werken en samen hebben we veel plezier om de winkel steeds te blijven vernieuwen.Ik kom uit de mode en daarom zijn we er ook kleding en accessoires bij gaan doen. Voor jongens en meisjes en voor dames. Inmiddels is ons assortiment uitgekristalliseerd met veel mooie merken, op het gebied van cadeautjes, kleding, tassen, sieraden en nog veel meer.

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen die goed in ons assortiment passen.We hebben cadeautjes van klein naar groot. Als je jarig bent kun je bij ons een verjaardagsmandje maken. Je kiest cadeautjes uit die je graag zou willen krijgen en die doen we in een mandje. Zo kunnen vriendjes, vriendinnetjes, opa’s en oma’s in jouw mandje iets komen uitzoeken. Voor vriendjes en vriendinnetjes ook heel fijn omdat ze iets kunnen uitzoeken wat jij graag wilt hebben.Op onze website kunnen we niet alles laten zien natuurlijk, maar je bent van harte welkom in onze winkel om al het moois te komen bekijken.