Spaarprogramma Piggy

Buurvrouw en Buurvrouw biedt een leuk  spaarprogramma aan. Lees hier voor welke leuke cadeaus je kan sparen:


Meedoen is eenvoudig. Je krijgt van Buurvrouw & Buurvrouw een QR code die je met je mobiel kan scannen. Je kunt je ook aanmelden zonder scanner, via de piggy site waar je het nummer handmatig in kan voeren. Je meldt je aan met je e-mail adres en het sparen kan beginnen. Als je daarna de QR code ook gebruikt in je Stocard app of de Piggy app op je telefoon, hoef je het pasje nooit bij je te hebben. In de winkel scant Anne jouw persoonlijke code uit de app voegt ze je spaarpunten eenvoudig aan jouw account.

Per euro die je besteedt krijg je punten. DIe punten kun je inwisselen voor leuke cadeaus, bijvoorbeeld:

100 punten : Biba armband

300 punten : Cadeaubon van 10 euro

1000 punten : Leren tas van het merk DSRCT

Maar er zijn meer voordelen aan het programma. Buurvrouw & Buurvrouw houdt je per mail op de hoogte van van actuele aanbiedingen die heel aantrekkelijk zijn. En je krijgt een bericht wanneer er een nieuwe collectie is binnen gekomen. 

Buurvrouw & Buurvrouw is natuurlijk niet de enige winkelier die met deze spaaractie werkt. In Oosterbeek kun je bijvoorbeeld ook bij Bloemsierkunst Klimop sparen met Piggy.

Wil je je aanmelden voor Piggy, vul dan onderstaand je gegevens in, dan wordt je aanmelding voorbereid vóór je volgende bezoek aan de winkel.