In de winkel in de Weverstraat vind je de mooiste baby artikelen. Of je nu kleertjes zoekt, of speelgoed, praktische cadeaus of verwenartikelen. Omdat een kraamcadeau van Buurvrouw en Buurvrouw het leukste is om te krijgen, kun je hier op de site een mand bestellen en laten bezorgen. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in de winkel om zelf een leuke mand samen te stellen.

Er zijn drie manden met prijsniveau's die elk in drie varianten verkrijgbaar zijn, jongen, meisje of onbekend/onbeslist. 

Een sfeervol koffertje gevuld met een rompertje van de mooiste kwaliteit, een super zachte knuffel en een speenspeeltje voor het eerste jaar. Dit alles mooi verpakt en gepresenteerd, een groot plezier om het koffertje vullen, maar veel leuker om het uit te mogen pakken.

Een grote koffer gevuld met de prachtigste kraamcadeaus. Alleen producten van goede kwaliteit, en dat voel je bij elk cadeautje dat uit de koffer komt. Een prachtig cadeau om te mogen ontvangen.

Verkrijgbaar in jongen, meisje en neutraal

Grote koffer vol met de mooiste cadeaus. Er blijft geen wens onvervuld na het uitpakken van de deze koffer vol met kraamcadeaus van de beste kwaliteit.