Steijn heeft zijn mandje goed gevuld met allerlei leuke heel diverse artikelen. In onderstaande foto's zie je de inhoud van het mandje met de bijbehorende prijzen. Al vast veel speel plezier met deze leuke verrassingen Steijn, wat heb jij leuk gekozen!

Het pakketje links is een bouwpakket van een auto. Zo kun je leren uit welke onderdelen een auto bestaat. Als hij af is heb je een gave auto om mee te spelen. De aircraft carrier is een bouwpakket voor een vliegtuigje. De knikkerbaan spreekt natuurlijk helemaal voor zich.

Dit is een selectie van de avontuurlijke kadootjes die Steijn heeft uitgekozen. Het is een Star Wars zwaard, verschillende ridders en toebehoren en de drakenkop is een handpop.

Steijn, wat een leuke kleine pakjes. Een vrolijk windmolentje, verschillende klei potjes, een bakje knikkers, een zakje met edelstenden, een kleurrijke minipuzzel. De vrolijke kikker is een bad bruiser, voor een spannend bad moment. Het blauwe staafje is een zaklampt. De groene wriemel is lekker vies om vast te pakken en het kleine flesje is een klein gelukspoppetje in een flesje.